Jozefpark Hillegom: binnenkort in verkoop

Jozefpark Hillegom: binnenkort in verkoop

Jozefpark heeft een nieuw logo en nieuwe website waar u nu per woningtype uw interesse kenbaar kunt maken. De ontwerpen van de woningen zijn gereed en begin juli is de aanvraag omgevingsvergunning bij de gemeente ingediend. De verwachting is dat wij een deel van de woningen in augustus 2020 in verkoop gaan brengen. Ook gaan wij in het Jozefpark woningen verhuren.

Wilt u over de verkoop op de hoogte worden gehouden? Of wilt u liever informatie ontvangen over de verhuur van de appartementen? Laat dan uw gegevens achter op de website.

Eengezinswoningen | Appartementen | Penthouses

In totaal worden in het project Jozefpark 54 woningen gerealiseerd, waarvan 8 eengezinswoningen. Er komen 12 appartementen in de Jozefschool, 8 eengezinswoningen ter hoogte van de huidige Jozefschool en 34 appartementen in nieuwbouw Crescendo.

De 8 eengezinswoningen en 10 appartementen, van in totaal 34 appartementen, gaan binnenkort in verkoop. Dat zijn de bovenste woonlagen van het appartementengebouw Crescendo; 3 penthouses en 7 appartementen. De overige 24 appartementen zullen op een later tijdstip de verhuur in gaan.
Alle woningen die in verkoop gaan zijn “woonklaar”. Met “woonklaar” bedoelen we; voor oplevering volledig afgewerkt en ingericht naar uw smaak. Zodat u er zo in kunt en direct kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen in Jozefpark zijn ruim 150 m2 groot, hebben 4 slaapkamers en een terras op het park. Deze woningen worden voorzien van een eigen parkeerplaats in een stallingsgarage en zijn rechtstreeks vanuit de garage te bereiken. De eengezinswoningen zijn extra energiezuinig en uiteraard gasloos. Dit betekent dus niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard. Daarnaast worden de woningen tot in de puntjes afgewerkt en zijn ze van alle gemakken voorzien.

Appartementen | Penthouses

De appartementen op de 4e verdieping hebben 2 slaapkamers en zijn circa 70 tot 105 m2 groot met een mooi balkon, een hoog afwerkingsniveau, en met ligging in het Jozefpark. De penthouses op de 5e verdieping hebben 3 ruime slaapkamers, een woonkamer met luxe keuken en een groot balkon. De grootte van de penthouses varieert van 135 m2 tot 165 m2. Parkeren kunt u in de stallingsgarage onder het gebouw, waar u uw eigen parkeerplaats heeft.

Alle appartementen en penthouses in het Jozefpark worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Extra energiezuinig en uiteraard gasloos.

Verhuur appartementen

Naast de 10 appartementen (4e en 5e verdieping) die in verkoop gaan, zullen de overige 24 appartementen (begane grond t/m 4e verdieping) verhuurd worden. De start van de verhuur zal eind 2021 starten.

Planning

De start bouw staat vooralsnog gepland eind 2020 en de bouw, inclusief de sloop van het bestaande pand, zal circa 1,5 jaar duren. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Extra Energiezuinig wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente

In het Jozefpark – geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De eengezinswoningen worden Extra Energiezuinig (EPC<0,19) gebouwd, wat onze kopers gelegenheid geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

In en rondom Jozefpark

Wonen in een park in het centrum van Hillegom, in een bestaande en vertrouwde wijk. Zo de deur uitstappen en genieten van ruimte, gezelligheid en het buiten leven. Dat is wonen in Jozefpark.

Wat Jozefpark te bieden heeft:

  • Gezellig dorpscentrum op loopafstand
  • Wonen in een bestaande wijk
  • Centrale ligging tussen Haarlem en Leiden
  • Strand/duinen op korte afstand
  • Midden in de Bollenstreek

Volleding ingericht en duurzaam

Een woonklaar concept

Kant-en-klare woningen naar eigen smaak. De woningen zijn bij oplevering volledig ingericht met een keuken, badkamer en afgewerkte voeren, wanden en plafonds. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe thuis.

Geplaatst op: 13 juli, 2020