Organisatie

 

RENWARD investeert in aansprekende vastgoedprojecten.
Dit zijn voornamelijk betaalbare en energiezuinige koopwoningen voor alle doelgroepen, zoals:

  • appartementen in gerenoveerde monumentale panden in Amsterdam-centrum
  • complete nieuwbouwwijken
  • eengezinswoningen in nieuwbouwwijken
  • luxe nieuwbouwvilla’s in een landelijke omgeving
  • zorgwoningen voor senioren in de stad

Al deze woningen liggen op plekken waar mensen prettig kunnen leven in een veilige omgeving en met alle voorzieningen in de buurt. Locaties die per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
 
Onbezorgde woonbeleving
Wij bieden woonconsumenten een onbezorgde woonbeleving. Want wij vinden dat iedereen aangenaam en comfortabel moet kunnen wonen en leven. Wij kunnen dit mogelijk maken samen met externe partijen. Per slot van rekening kennen wij de markt en de woonbehoeften. Daardoor kunnen wij huizen van zeer hoge kwaliteit aanbieden. Onze turn-key (kant-en-klare) woningen zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze zijn van alles voorzien, tot de wasmachine aan toe.

Toekomstgerichte woningen
Daarnaast zijn onze woningen toekomstgericht en voldoen ze aan de laatste duurzaamheidseisen. De generaties na ons moeten tenslotte ook nog kunnen profiteren van de huizen die wij bouwen. Vanwege de steeds strenger wordende eisen op het gebied van milieu en energiebesparing zijn we voortdurend bezig met innovatie op dit terrein. En omdat vanaf 2021 alle nieuwe huizen energieneutraal moeten zijn, zijn wij al begonnen met het realiseren ervan. Door goed geïsoleerde gevels, slimme installaties en eigen energieopwekking creëren wij ook steeds vaker Nul-op-de-Meter woningen. Dat energiebesparing eveneens voor lagere woonlasten zorgt, is daarbij een extra pluspunt.

Over ons

Begin 2015 hebben Peter Letschert en Patrick Jansen RENWARD opgericht. Beiden beschikken over veel ervaring in projectontwikkeling op het gebied van woningbouw. Als netwerkorganisatie gaat RENWARD bij voorkeur langdurige samenwerkingsrelaties aan met preferred suppliers. Het acquireren van grondposities, het aantrekken van beleggers en investeerders, het (her)ontwikkelen van gebieden en vastgoed tot aansprekende bouwprojecten: het zijn allemaal omvangrijke trajecten met grote financiële belangen. Trajecten waarbij veel partijen betrokken zijn. Werken in teamverband is dan ook onontbeerlijk. Onze vaste externe partners zijn betrouwbare partijen die beschikken over de benodigde actuele knowhow en vaardigheden. Tegelijk dragen zij onze kernwaarden uit: afspraak is afspraak, betrouwbaar, duurzaam samenwerken, transparantie en pro-actief.

Zo hebben Renward en Ridge BV uit Veenendaal een samenwerking met betrekking tot het herontwikkelen van monumentale panden. Herontwikkeling van dergelijke panden wordt veelal, voor zover daar uiteraard lokaal behoefte aan is, bestemd voor diverse vormen van wonen en zorg dan wel uitsluitend zorg.

Daarnaast hebben Renward en bouwbedrijf Lokhorst uit Beverwijk een samenwerking met betrekking tot het ontwikkelen van duurzame woningen met een zeer hoge energieprestatie op het gebied van besparing van energie, terugwinning, nul op de meter, en meervoudig gebruik van gerecyclede materialen (cradle to cradle) voor de bouw van woningen. Gezamenlijk worden projecten geacquireerd en gerealiseerd die voldoen aan de hoogste energieprestatie-eisen.

Tot onze netwerkpartners behoren verder:

  • Adviseurs
  • Investeerders (vermogende particulieren)
  • Institutionele beleggers
  • Private beleggers
  • Kopende makelaars