Profiel

RENWARD, ontwikkelende belegger

RENWARD is een vastgoedonderneming die zich toelegt op het investeren in en het (her)ontwikkelen van vastgoed. Dit omvat het aantrekken van investeerders en beleggers tot en met de acquisitie van grondposities en beleggingsobjecten op strategische locaties in de Randstad. Met als uiteindelijk doel het (her)ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en woonklare woningen.

 

RENWARD is gevestigd in Haarlem. Ons bedrijf houdt zich bezig met:

 • het verkrijgen van grondposities, onroerend goed en beleggingsobjecten op aansprekende locaties in de Randstad en omgeving 
 • investeringen
 • beleggingen
 • het aantrekken van korte termijn-investeerders en lange termijn-beleggers

Met als uiteindelijk doel het (her)ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en woonklare woningen. De (her)ontwikkeling en realisatie zelf besteden wij uit aan vastgoedbedrijven met wie wij reeds een aantal jaren een goede band en ervaringen hebben opgebouwd.

 

Oog voor rendement

Wij hebben oog voor rendement en spelen in op de mogelijkheden in de markt. Daarbij staat prettig, veilig en duurzaam wonen centraal. Wij hebben ruime ervaring in de projectontwikkeling en bij gemeentes. Daardoor spreken wij niet alleen de taal van de gemeente. Maar zien wij ook kansen in het lagere, middeldure en hogere koop- en huursegment. Evenals in het maatschappelijk vastgoed zoals de woonzorgsector. Daarbij richten wij ons op strategische locaties in de Randstad en omgeving, met een sterke economie en markt voor koop- en huurwoningen. Deze keuze zorgt eveneens voor waardevaste panden, dus minimale risico’s.

 

Lange termijn rendement en risicospreiding

Voor onze gehele portefeuille streven wij naar lange termijn-rendement en een zorgvuldige risicospreiding. Naast koopwoningen bouwt Renward eveneens een voorraad huurwoningen op. Zo blijven wij langdurig betrokken bij de ontwikkelde woningen en gebieden. Tegelijk kunnen wij beleggers langlopend rendement bieden. Wij vinden rendement uiteraard belangrijk, maar dat is niet het enige wat telt. Ons vastgoed heeft vooral toegevoegde waarde wanneer het voorziet in een behoefte en wanneer het bijdraagt aan het milieu en de leefbaarheid van een gebied. Nu en in de toekomst.

 

Op welke financiers richt Renward zich?

Renward richt zich op financiers uit heel Nederland, maar met de nadruk op Noord- en Zuid-Holland. Zoals:

 • investeerders (vermogende particulieren)
 • institutionele beleggers
 • private beleggers
 • kopende makelaars

 

Wat financiers van Renward kunnen verwachten

Wat kunt u als financier van ons verwachten? Renward staat voor een goed rendemenr. Dit is mede te danken aan de huidige stabiele markt voor beleggers. Maar ook aan ons sterke netwerk. Eveneens hebben wij door onze ruime ervaring een goede visie op de waardeontwikkeling van vastgoedbeleggingen. Daarnaast beschikken we over voldoende gewilde locaties. Deze bevinden zich allemaal in een veilige leefomgeving waar mensen zich prettig voelen. Ons positieve ‘trackrecord’ van gerealiseerde projecten laat zien dat wij onze belofte van een goed rendement ook waarmaken. Daaraan dragen onze transparante benadering en slagvaardige optreden zeker bij. Dat geldt ook voor de principes volgens welke wij werken, zoals het feit dat we doen wat we beloven. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Daarbij vinden wij duidelijkheid eveneens zeer belangrijk. Wij informeren onze investeerders en andere zakenpartners tijdig en adequaat, open en pro-actief. Zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Kortom, met Renward heeft u een betrouwbare zakenpartner.

 

Vastgoedportefeuille Renward

De vastgoedportefeuille van Renward bestaat hoofdzakelijk uit woningen van hoge kwaliteit. Dit zijn met name betaalbare (nieuwbouw)eengezinswoningen en appartementen in:

 • geherstructureerde binnenstedelijke gebieden
 • rijksmonumenten die tot woongebouw getransformeerd zijn
 • nieuwbouwwijken

 

Interesse of participeren?

Onze beleggingsparticipaties zijn niet openbaar. Heeft u interesse om te participeren? Of wilt u meer weten over de inhoud van onze beleggingen en rendementen? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.