Start verkoop Hofje van Zaandijk

Start verkoop Hofje van Zaandijk

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in Hofje van Zaandijk: de start verkoop is begonnen! U kunt u inschrijven tot maandag 24 februari 12.00 uur. Zondag 9 februari vond de start verkoop van Hofje van Zaandijk plaats in Brouwerij Hoop. Het team van ontwikkelaars Renward en Lokhorst, makelaar Kuijs Reinder Kakes Zaanstreek en showroom Woon-inspiratie was aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Het was gezellig druk tijdens de start verkoop.

Over Hofje van Zaandijk

Het Hofje van Zaandijk biedt 10 zeer smaakvol afgewerkte Zaanse nieuwbouwhuizen in het hart van het oude Zaandijk. De vrijstaande- en halfvrijstaande huizen zijn tussen de circa 120 m2 en 140 m2 groot.

Als onderdeel van de koopsom zijn de huizen woonklaar bij oplevering. Kopers zoeken bij showroom Woon-inspiratie een luxe keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking uit. Alle keuzes worden aangebracht in de woning voor oplevering. Bij de sleuteloverdracht is het huis dus ‘af’.

Inschrijven

Interesse in Hofje van Zaandijk? Inschrijven kan door het volledig invullen van het inschrijfformulier via de website tot maandag 24 februari, 12.00 uur. Ontwikkelaars Renward en Lokhorst wijzen in principe toe op basis van eerste voorkeur. Zij die een woning toegewezen hebben gekregen worden hierover op dinsdag 25 februari ingelicht. U kunt u hier inschrijven.

www.hofjevanzaandijk.nl

Geplaatst op: 14 februari, 2020