Start verkoop Jozefpark Hillegom

Start verkoop Jozefpark Hillegom

Renward is verheugd te kunnen meedelen dat de start verkoop van nieuwbouwproject Jozefpark in Hillegom zal plaatsvinden op dinsdag 11 augustus, vanaf 11 uur ’s ochtends.

Het is fijn om te zien dat er zoveel animo is voor deze groene en historische locatie, gelegen aan de rand van het centrum van Hillegom. Eind volgend jaar zullen de 12 appartementen in de voormalige Jozefschool en 24 appartementen in gebouw Crescendo voor verhuur worden aangeboden. 8 eengezinswoningen, 7 appartementen en 3 penthouses in Jozefpark zullen aanstaande dinsdag 11 augustus, om 11 uur ’s ochtends, in verkoop gaan. Dit zal vanwege het coronavirus online plaatsvinden. Op www.jozefpark-hillegom.nl staan vanaf dat moment de verkoopprocedure, -tekeningen en -documentatie, prijslijst en inschrijfformulier online. Geïnteresseerden kunnen zich via de website inschrijven voor een woning.

Makelaarskantoor Wilbrink & v.d. Vlugt, gevestigd aan Heereweg 231 in Lisse, maakt in verband met het coronavirus graag een afspraak met belangstellenden om vanaf woensdag 19 augustus de brochure af te komen halen. Daarbij houden de makelaars zich graag aan de volgende richtlijnen van het RIVM:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Kom maximaal met 2 personen
  • Gelieve niets aan te raken
  • Geen handen schudden
  • Bent u verkouden of grieperig? De makelaar verzet graag de afspraak

Renward en Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars kijken uit naar een succesvolle verkoop en realisatie van Jozefpark.

Geplaatst op: 6 augustus, 2020