Feestelijke bijeenkomst eerste paal Jozefpark

Op 27 oktober jl. vond een feestelijke activiteit plaats op de bouwlocatie van nieuwbouwproject Jozefpark in Hillegom. Tijdens de bijeenkomst konden de nieuwe bewoners kennismaken met elkaar en werd er na een woordje van Renward-directeur Patrick Jansen geproost op de reeds eerder geslagen eerste paal en op de verdere realisatie van de appartementen en eengezinswoningen nabij het centrum van Hillegom. 

Jozefpark, gelegen in het hart van de Bollenstreek, is in al haar facetten een bijzonder project. Naast de mate van duurzaamheid en het feit dat de woningen woonklaar worden opgeleverd, is het behoud van het kerkelijk erfgoed kenmerkend. Zo biedt de Jozefkerk, het Theresiahuis en de pastorie straks huisvesting aan mensen die in verschillende mate zorg nodig hebben.

Voor de bewoners die een eengezinswoning of appartement in Jozefpark hebben gekocht kan de voorpret alvast beginnen. Huurders die hier graag willen wonen dienen nog iets meer geduld te hebben; de huurappartementen worden een half jaar voor oplevering aan de markt aangeboden. Naar verwachting zal dit vanaf medio 2022 het geval zijn.

Renward bedankt de bewoners voor hun komst en wenst aannemer WEBOMA veel succes en voorspoed met de verdere bouw van Jozefpark.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!