TEAM

Patrick Jansen – Eigenaar en directeur

Patrick komt uit een ondernemersgezin uit Apeldoorn. Zijn eerste stappen als ontwikkelaar zette hij bij Ballast Nedam en Grontmij. Waar hij ervaring opdeed met het transformeren van bestaande gebouwen en met omvangrijke gebiedsontwikkelingen. De gedachte aan een eigen onderneming groeide met zijn ervaring en zijn netwerk. Tot op de dag van vandaag is hij gedreven om zijn kennis uit te breiden en zichzelf te ontwikkelen en uit te dagen. Ca. tien jaar geleden nam hij de stap om op eigen benen te staan. Met Hallvard Projectontwikkeling realiseerde hij vooral in Amsterdam en Haarlem en de gemeente Bloemendaal bijzondere projecten. Samen met Peter richtte hij in 2015 RENWARD op.

Peter J.R. Letschert – Eigenaar en directeur

Peter heeft een bestuurlijke achtergrond. Zijn vader was burgemeester. Na zijn studie ging Peter aan de slag voor de gemeente Haarlemmermeer. Hij werkte als planoloog en later op de afdeling Economische Zaken. Zijn werk deed hij met veel plezier en toch zat hij als ambtenaar niet volledig op zijn plek. Dus maakte hij in 1995 de overstap naar Wilma Vastgoed waar hij als ontwikkelaar aan de slag ging. Hij werkte vervolgens voor AM en stapte vervolgens over naar Johan Matser en ZeemanVastgoed. Steeds sterker werd de behoefte om te werken met betrokken mensen die “geen verhalen vertellen of spelletjes spelen, maar gewoon keihard werken.” Peter begon voor zichzelf en besloot na een paar jaar met Patrick samen te werken.

Drs. Ing. Henk van Zandvoort – Adviseur

Henk is als voormalig CEO Bouwfonds Property Development een veelgevraagd adviseur en commissaris bij bouwers en ontwikkelaars. Strikt onafhankelijk toetst hij plannen op haalbaarheid en rendement. Patrick en Peter zijn blij met zo’n zeldzaam geroutineerd klankbord. Regelmatig nodigen zij Henk in Haarlem uit om zijn advies in te winnen.

Christiaan Mennink - Projectmanager

Christiaan Mennink is een gelouterde projectmanager. Met inmiddels zo’n twintig jaar ervaring houdt hij voor tal van kleine en grote projecten in Nederland de touwtjes in handen. Hij zorgt ervoor dat de planning wordt gehaald, bewaakt de kosten en zorgt voor een goede samenwerking tussen alle betrokken adviseurs. RENWARD schakelde Christiaan voor het eerst in bij de realisatie van de Slingeborgh in Assen.

Sander te Hoonte - Ontwikkelingsmanager

Sander is een ervaren spil in de bouwwereld. Met zo’n 20 jaar ervaring in diverse functies bij BAM en een aantal jaar binnen het MKB, is hij een echte allrounder. Opgegroeid vanuit de productie heeft hij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in management- en directierollen bij ontwikkelende aannemers. Mensen en teams verbinden en brengen tot mooie resultaten, dat geeft hem energie. De afgelopen 2 jaar is hij zelf gaan ondernemen en ziet hij daarin een verbindende rol tussen ontwikkelaar en aannemer. Sander en Patrick kennen elkaar al sinds de studieperiode en hebben vanaf dat moment altijd contact onderhouden. Voor het project de Slinge benaderde RENWARD Sander om verbinding te creëren tussen aannemers en RENWARD. Dat is de eerste stap in een mooie samenwerking.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!