VRAAG HET AAN RENWARD

Een ontwikkeling is pas klaar als die klaar is voor de toekomst. Al langer hebben wij de ambitie om onze betrokkenheid nog meer gestalte te geven. Dat heeft ertoe geleid dat wij eind vorig jaar met RENWARD Investment zijn begonnen. Hierin treden wij niet alleen op als ontwikkelaar, maar ook als belegger. We realiseren al of niet samen met een investeerder een complex woningen die wij vervolgens gaan verhuren. Wat ons betreft is het een welkome aanvulling op ons motto “Wij waarderen wonen.”

Bij ieder project kijken wij welke rol ons het beste past. Soms werken we samen met een private investeerder, soms kiezen voor een bancaire financiering. Doel is altijd om onze kennis en ervaring en ons enthousiasme breed in te zetten.

Voor een eigenaar van vastgoed is het soms lastig om de waarde van het eigen vastgoed precies te kennen. Er gebeurt gewoon teveel. Allerlei variabelen en regelgeving oefenen invloed uit op de waarde van het vastgoed. RENWARD kan daarin een rol van betekenis spelen. Door het vastgoed te herwaarderen en als dat nodig is, een plan te maken om de waarde een impuls te geven.

Heeft u een locatie, een terrein, een gebouw waarvan u niet precies weet wat u ermee wilt gaan doen? Welke bestemming zou de beste keuze zijn? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Vraag het RENWARD. Wij hebben de kennis, de ervaring en het netwerk in huis om uw locatie optimaal te gebruiken.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!