Vacature: Project Manager

Ben jij die vastgoedprofessional die het nét even anders aanpakt dan de rest? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Renward realiseert als Haarlemse project- en gebiedsontwikkelaar nieuwbouw- en transformatieprojecten met de focus op (zorg)woningen en leefomgevingen. Ons bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling. De kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling van zorgprojecten en woningen voor verkoop/verhuur in met name de Randstad.

Functieomschrijving

Als project manager stuur je een team van mensen aan dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuwbouw- of transformatieproject. Je hebt ruime ervaring en je kunt veel verantwoordelijkheid aan. Je communiceert helder, weet teamleden te motiveren en je kunt verschillende belangen goed afwegen. Je bent technisch goed onderlegd en je bent in staat om te sparren met architecten, constructeurs, adviseurs, gemeenten en aannemers. Je bent in staat om met concept- en planontwikkeling doelgroepen te bereiken en aan te spreken. Mogelijkheden creëren waar anderen afhaken. Je bent een goede onderhandelaar die op integere en ondernemende wijze samen met ons het bedrijf verder gaat uitbouwen.

Voldoe jij aan de volgende eisen?

  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • HBO/WO afgeronde studie Bouwtechnische Bedrijfskunde/Bouwkunde/Vastgoed
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ruime ervaring met projectontwikkeling, procesmanagement
  • In bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf met een prettige en informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn interessant voor de juiste kandidaat.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie Project Manager? Stuur dan een mail met motivatiebrief en cv naar info@renward.nl t.a.v. Patrick Jansen. Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Patrick Jansen via patrick@renward.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!