WIJ WAARDEREN WONEN

Vertrouwen

De basis van een goede samenwerking is vertrouwen. Vertrouwen dat je dag in, dag uit met elkaar opbouwt. Voor ons allebei geldt, afspraak is afspraak. Misschien klinkt dat ouderwets, maar voor ons is het hedendaags. We werken met veel partijen samen, met beleggers en investeerders, met kopers en huurders en allemaal hebben ze ons leren vertrouwen. Dat is belangrijk, want we kunnen het niet alleen.

Transparant

RENWARD communiceert open en zakelijk. Dat doen we omdat dat bij ons hoort en dat doen we omdat een goede samenwerking niet van de grond kan komen zonder een goede communicatie. Waarbij we geen onderscheid maken. Iedere betrokkene doet ertoe. Gedurende een ontwikkeling zorgen we ervoor dat alle neuzen steeds dezelfde kant op wijzen. Dat kan op verschillende manieren, is onze ervaring. Met een nieuwsbrief, een één op één gesprek of met een informatiebijeenkomst. We doen wat nodig is om open en zakelijk steeds ons verhaal te kunnen vertellen zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Rendement

Een goed rendement is het resultaat van kennis en ervaring en een zorgvuldig opererend netwerk. RENWARD heeft een positief trackrecord van gerealiseerde projecten. Als we beginnen, weten we waar we aan beginnen. In iedere provincie in Nederland kennen we inmiddels de weg. En niet onbelangrijk, we weten hoe we ons verstaanbaar moeten maken bij de gemeente.

Bewoners

Het gaat altijd om de bewoners. Centraal staan de mensen voor wie de woningen zijn bedoeld. Of het nu gaat om appartementen in een getransformeerd kantoorgebouw in de binnenstad of een luxe eengezinswoning in een rustige buitenwijk, de woningen krijgen pas zin en betekenis door de bewoners.

Doelgroepen

De missie waar wij ons vol overtuiging aan hebben verbonden, is om van iedere ontwikkeling een plek te maken waar de bewoners gezond en veilig kunnen leven. Dat geldt voor woningen voor starters en voor woningen voor senioren. We proberen altijd te kijken naar waar er in dit stukje van Nederland behoefte aan is en precies daarin willen wij voorzien. Als we even achterom kijken, zien we dat we veel projecten met een zorgfunctie hebben gerealiseerd. Logisch, want de vergrijzing zorgt voor een groeiende vraag naar zorg en dus zetten wij ons in om een stukje van die vraag te beantwoorden.

Duurzaam

Iedere woning van RENWARD is duurzaam. We werken volop met slimme toepassingen om het energiegebruik nog verder terug te dringen. En we innoveren voortdurend. Al jaren geleden realiseerden wij onze eerste Nul op de meter woningen. Maar niet alleen de energiehuishouding telt. Van duurzaam belang is ook dat we bij voorkeur gebouwen hergebruiken. Want wat blijft, is duurzaam.

Samen

We vormen met elkaar een klein team. Dat graag samenwerkt met partijen die we hebben leren kennen als betrouwbare partners. In iedere ontwikkeling staan belangen op het spel die om visie en verantwoordelijkheid vragen. Dan is het goed om te weten dat wij samen met onze partners een ervaren team vormen dat iedere ontwikkeling kan realiseren.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!