Over ons

We zijn twee overtuigde ontwikkelaars met een schat aan ervaring. Allebei hebben we geleerd dat een ontwikkeling van start gaat bij de omgeving. Niets staat immers op zichzelf. We verbinden het nieuwe met het bestaande dat zo een geheel vormt met elkaar.

We ontwikkelen duurzaam wat voor ons een vanzelfsprekend gevolg is van onze ervaring. Want wat ons betreft, is duurzaam een stijl van ontwikkelen waarbij het duurzame karakter in ieder detail tot uitdrukking wordt gebracht. We doen veel. Dat heeft met onze ervaring te maken, maar ook met ons enthousiasme.

We vinden het geweldig om een leegstaand en monumentaal gebouw, denk aan een kerk, aan te pakken en te voorzien van een eigentijdse zorgfunctie. Waar bij de buurt nauw bij ons plan wordt betrokken. Het hoort bij de ontwikkelaars die wij zijn om open te communiceren. Natuurlijk helpt het dat we een goed verhaal hebben en het leuk vinden om ons verhaal te delen. Wij ontwikkelen voor alle doelgroepen. We sluiten niemand buiten. En dat doen we samen met private investeerders.

Geen ontwikkeling is hetzelfde. Juist daarom is het belangrijk dat geen moment uit het oog wordt verloren dat het allemaal draait om de mensen voor wie de ontwikkeling is bedoeld. Een stukje Nederland bestaat niet zonder de Nederlanders die op dit stukje leven.

Wij, Peter Letschert en Patrick Jansen hebben begin 2015 onze krachten en onze ervaring gebundeld en RENWARD opgericht. We zijn blij met ons kleine team, want dat zorgt ervoor dat we snel en slagvaardig kunnen handelen. We werken samen met vaste partijen die op ons lijken en die net zo verantwoordelijk en betrokken zijn als wij altijd zijn geweest.

Onze partners

Tot onze netwerkpartners behoren verder:

  • Adviseurs
  • Investeerders (vermogende particulieren)
  • Institutionele beleggers
  • Private beleggers
  • Kopende makelaars

Onbezorgde woonbeleving

Wij bieden woonconsumenten een onbezorgde woonbeleving. Want wij vinden dat iedereen aangenaam en comfortabel moet kunnen wonen en leven. Wij kunnen dit mogelijk maken samen met externe partijen. Per slot van rekening kennen wij de markt en de woonbehoeften. Daardoor kunnen wij huizen van zeer hoge kwaliteit aanbieden. Onze turn-key (kant-en-klare) woningen zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze zijn van alles voorzien, tot de wasmachine aan toe.

Toekomstgerichte woningen

Daarnaast zijn onze woningen toekomstgericht en voldoen ze aan de laatste duurzaamheidseisen. De generaties na ons moeten tenslotte ook nog kunnen profiteren van de huizen die wij bouwen. Vanwege de steeds strenger wordende eisen op het gebied van milieu en energiebesparing zijn we voortdurend bezig met innovatie op dit terrein. En omdat vanaf 2021 alle nieuwe huizen energieneutraal moeten zijn, zijn wij al begonnen met het realiseren ervan. Door goed geïsoleerde gevels, slimme installaties en eigen energieopwekking creëren wij ook steeds vaker Nul-op-de-Meter woningen. Dat energiebesparing eveneens voor lagere woonlasten zorgt, is daarbij een extra pluspunt.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!