Over ons

Achter RENWARD

Begin 2015 hebben Patrick Jansen en Peter Letschert, beide zeer ervaren in het ontwikkelen van kleinschalige en meer complexe woningbouwprojecten RENWARD opgericht. RENWARD wordt gedreven door een enthousiast en gedreven team van zeer ervaren professionals, bestaande uit ontwikkelaars, verkoopmanager en projectmanager.

 

Zowel Patrick als Peter hebben ieder meer dan 15 jaar ervaring in de projectontwikkeling woningbouw. Er is veel kennis opgedaan bij de grote Nederlandse projectontwikkelaars en/of ontwikkelende aannemers. Daarnaast hebben Patrick en Peter aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van projectontwikkeling, beleggingen, management en hun Master of Real Estate (MRE) behaald. Peter heeft tevens ervaring in grote gemeentelijke organisaties op de vakgebieden planologie, economische zaken/grondbedrijf opgedaan, vóórdat hij de stap zette naar de projectontwikkeling.

 

Hoe werkt RENWARD

RENWARD werkt intern met een gedetailleerde proces-en projectstructuur voor ieder individueel project. Dat betekent dat binnen deze werkwijze en op basis van een strakke voorbereidings-en uitvoeringsplanning zelfstandig en/of in samenspraak met investeerders en andere samenwerkingspartners zeer transparant en volledig verantwoording kan worden afgelegd over het project. Transparant over de stand van het project en de voortgang, transparant over de bijbehorende risico’s  en rendementen. RENWARD is er heilig van overtuigd, dat uitsluitend op een dergelijke open wijze langdurige en plezierige samenwerkingen met haar partners tot stand kunnen komen.

Die wijze van werken zorgt er tevens voor dat in het geval projecten aan RENWARD in opdracht worden gegeven, RENWARD de regie naar haar toetrekt  en per fase over de vastgelegde opdracht en uitgevoerde werkzaamheden aan haar opdrachtgevers rapporteert en verantwoording aflegt.