Hofje van Zaandijk

  • Locatie Zaandijk
  • Status Gerealiseerd

In de dorpskern Zaandijk vlakbij de Lagedijk en de Zaan zijn 10 ruime eengezinswoningen in de verkoop. Aan de zuidzijde van het kerkplein van de voormalige Zaandijkerkerk worden vier vrijstaande woningen en zes twee-onder-eenkapwoningen gerealiseerd.

Met een knipoog naar de stijl en kleurstelling van de Zaanse architectuur én uitermate duurzaam; vandaar “groen en eigentijds”.

In de sfeerimpressie van dit bijzondere plan is goed te zien dat de woningen ook op een Zaanse wijze zijn verkaveld. Dit levert een zeer gevarieerd straatbeeld met woningen in een divers kleurpallet. Comfort en duurzaam zijn de standaard. De woningen worden met een hoogwaardig afwerkingsniveau woonklaar opgeleverd, dat betekent met keuken, sanitair, vloeren, wand- en plafondafwerking. Tevens is iedere woning extreem duurzaam. Kortom, hoge kwaliteit en optimaal woonplezier met lage energielasten.

Wij maken uw woonwensen graag waar. Wilt u een speelse of een strakke indeling? Wilt u uw woning nog uitbreiden? U heeft alle mogelijkheden om uw nieuwe woning geheel naar uw wens in te richten en in te delen. In samenwerking met onze showroom wordt dat dan verder uitgewerkt en woonklaar aan u opgeleverd. Tijdens het koopproces nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Wij vertalen uw woonwensen in uw nieuwe woning in het Hofje van Zaandijk!

Zaandijk is een bijzonder dorp met ca 9000 inwoners gelegen aan de Zaan. Het Hofje van Zaandijk is een kleinschalig woningbouwplan in het hart van Zaandijk en over enige tijd onderdeel van een herontwikkeling naar woningbouw rondom de voormalige Zaandijkerkerk. Brouwerij De Hoop ligt om de hoek aan de Lagedijk. Naast winkels aan de Lagedijk zelf ligt winkelcentrum Rooswijk op 5 autominuten van het Hofje van Zaandijk. Met de auto bent u tevens binnen 5 minuten op de A8 en vandaar binnen 20 minuten in Amsterdam. Het station Zaandijk Zaanse Schans ligt op 5 fietsminuten.

Wonen in het Hofje van Zaandijk betekent comfortabel en duurzaam wonen in een karakteristieke Zaanse omgeving! Is uw interesse gewekt? Van zondag 9 februari tot en met maandag 24 februari 12.00 kunt u u digitaal inschrijven en uw voorkeur voor woningtypen doorgeven. U kunt u hier inschrijven.

Hofje van Zaandijk is een ontwikkeling van RENWARD in samenwerking met Lokhorst.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!