Realisatie Jozefpark Hillegom in volle gang

Vanaf februari dit jaar zijn we gestart met de asbestsanering en de bouw van de eengezinswoningen, appartementen en zorgwooneenheden voor de Korian Groep. De werkzaamheden liggen tot nu toe op schema. Op 26 mei werd dan ook een mooie mijlpaal bereikt; de eerste paal voor het Crescendo-gebouw werd geslagen. Dit was het officiële startmoment voor de bouw van de 34 appartementen op de locatie van het voormalige muziekgebouw. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht, hiermee is Jozefpark 100% verkocht. De huurappartementen zullen een half jaar voor oplevering aan de markt worden aangeboden. Dit geldt ook voor de twaalf huurappartementen die in de voormalige Jozefschool worden gerealiseerd.

Nog geen maand later gaf wethouder Anne de Jong het officiële startsein voor de bouw van de acht eengezinswoningen in Jozefpark. Onder toeziend oog van projectontwikkelaar RENWARD en aannemer Weboma werd hiervoor op 17 juni de eerste paal geslagen.

Herinrichting van het groen

Terwijl Weboma volop aan Jozefpark bouwt, werken projectontwikkelaar RENWARD en de gemeente Hillegom achter de schermen aan de herinrichting van het groen in het Jozefpark. Deze plannen presenteren we in oktober aan omwonenden en belangstellenden. Dit is iets later dan we hadden gecommuniceerd. Heeft u zich nog niet aangemeld voor deze planpresentatie? Dit kunt u alsnog doen via het formulier op de website van Jozefpark Hillegom.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!