Succesvolle verkoop Jozefpark en Hofje van Zaandijk

Begin dit jaar is de verkoop van de 10 zeer smaakvol afgewerkte Zaanse nieuwbouwhuizen van het project Hofje van Zaandijk gestart. Daarnaast is Jozefpark half augustus in online verkoop gegaan. Geïnteresseerden konden zich via een online inschrijfformulier aanmelden voor een van de 8 eengezinswoningen, 7 appartementen of 3 penthouses. De verkoop van Hofje van Zaandijk en Jozefpark loopt voorspoedig.

Hofje van Zaandijk

Hofje van Zaandijk is bijna volledig verkocht. Op dit moment is er nog één woning beschikbaar: bouwnummer 8, een vrijstaand Zaans huis van 140 m2. Hofje van Zaandijk biedt veel waar we de laatste maanden meer waardering voor hebben gekregen: een fijne tuin, comfortabel binnenklimaat en ruimte voor een werkkamer aan huis. Lees hier meer over bouwnummer 8, de laatste beschikbare woning. Op 29 oktober hebben geïnteresseerden in ons Zaandijkse nieuwbouwproject de nieuwsbrief ontvangen met daarin veel aandacht voor de laatste woning. Deze kunt u hier lezen.

Jozefpark Hillegom

Ook in het nieuwbouwproject Jozefpark is er nog één woning beschikbaar: bouwnummer 6. Deze woning is ruim 150 m2 groot, heeft vier slaapkamers en een terras aan het park. De woning is extra energiezuinig en uiteraard gasloos. Dit betekent dus niet alleen plezierig wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard. Daarnaast worden de woningen tot in de puntjes afgewerkt en zijn ze van alle gemakken voorzien. Lees hier meer over bouwnummer 6, de laatste beschikbare koopwoning in Jozefpark.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!