Verkooptransactie met Achmea Real Estate voor de ontwikkeling van woonzorgcomplex De Slinge in Assen succesvol afgerond door Renward

Renward heeft op 11 oktober met succes de verkooptransactie afgerond met Achmea Real Estate voor de ontwikkeling van het nieuwe woonzorgcomplex “De Slinge” in Assen, bestaande uit 176 woonzorgeenheden. De bouw zal in twee fasen worden gerealiseerd door Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Dokkum, met ITBB uit Groningen als installateur. Het ontwerp is afkomstig van architect Hans Vesseur uit Assen, installatieontwerp door Fore Installatie adviseurs en Eteck zal verantwoordelijk zijn voor de energievoorziening.

Dit duurzame woonzorggebouw is ontwikkeld door Renward in samenwerking met Interzorg Noord Nederland op basis van een sale-and-lease-back overeenkomst, en biedt een innovatief zorgconcept. De 176 woonzorgeenheden zijn verdeeld in 16 clusters van 11 individuele eenheden, elk met toegang tot een gemeenschappelijke woonkamer. Bovendien biedt het complex ruimte voor onder meer een restaurant, kantoren en een ruimte voor fysiotherapie. “De Slinge” wordt gerealiseerd op de huidige plek van zorgcentrum De Slingeborgh.

Dit succes opent de weg voor ons volgende project in Roden, waar Renward, als eigenaar van het zorgcomplex De Hullen, samen met Interzorg Noord Nederland een vergelijkbaar duurzaam woonzorgconcept wil realiseren.

Deze transactie werd namens Renward begeleid door Greenberg Traurig Amsterdam.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!