Hofje van Zaandijk opgeleverd

De tien woningen in Hofje van Zaandijk zijn inmiddels opgeleverd. Hofje van Zaandijk ligt in het hart van Zaandijk en vlakbij de Zaandijkerkerk. Een plek waar de komende tijd nog meer woningen worden gebouwd. Renward won de prijsvraag die was uitgeschreven door de gemeente Zaanstad. In die prijsvraag draaide het om de combinatie tussen zeer hoge duurzaamheidseisen en typische Zaanse architectuur, wat bestaat uit een puntdak, houten gevelbekleding en felle kleuren volgens het Zaanse kleurenpalet. Het is een prachtig woningbouwplan geworden waar, naar verwachting, onze kopers met veel plezier en comfort gaan wonen.

Hoge duurzaamheidseisen

Iedere woning in Hofje van Zaandijk heeft een EPC van – 0.12, wat betekent dat er zelfs energie wordt geleverd. Een luchtwarmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat de woningen zelfs in deze duurzame tijd met deze energiewaarden hun tijd vooruit zijn.

Woonklare oplevering

In ieder project van Renward worden de woningen ‘woonklaar’ opgeleverd. Daar zijn we mee begonnen, daar gaan we mee door en breiden dat verder uit! De vloeren, wanden, plafonds, keuken, badkamer en het sanitair; alles klaar voor gebruik. Zo kunnen de bewoners direct genieten van hun nieuwe thuis. Hofje van Zaandijk is gerealiseerd in samenwerking met Lokhorst als mede-ontwikkelaar en Alex Bouw uit Zwolle als aannemer.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!