Ondertekening aannemingsovereenkomst Jozefpark Hillegom

Op 10 november jl. tekenden Peter J.R. Letschert en Patrick Jansen van RENWARD de aannemingsovereenkomst met Arjo Riedijk van bouwbedrijf Weboma voor de bouw van 34 appartementen met parkeergarage, 8 eengezinswoningen en de verbouwing van de Jozefschool naar 12 appartementen, met een gezamenlijke parkeergarage voor de eengezinswoningen en de appartementen Jozefschool.

De appartementen en de woningen worden aan het nieuw aan te leggen Jozefpark gerealiseerd. De woningen zijn zeer energiezuinig en de nieuwbouwwoningen zullen een EPC van 0 hebben. Daarnaast worden alle woningen ‘woonklaar’ opgeleverd; dit betekent dat naast een luxe keuken en badkamer ook de wanden geschilderd zijn en de vloeren afgewerkt. Uiteraard helemaal conform de wensen van de kopers. Hierdoor kunnen de kopers direct na oplevering genieten van hun nieuwe thuis in een prachtig park nabij het centrum van Hillegom. Er is nog 1 appartement en 1 koopwoning te koop. De huurwoningen komen eind 2021 op de markt.

De start van de bouw staat gepland voor het eerste kwartaal 2021. De verwachting is dat de woningen eind 2022 zullen worden opgeleverd.

RENWARD wenst Weboma veel succes met de realisatie van dit prachtige project in het hart van de Bollenstreek.

Wil je meer weten over nieuwbouwproject Jozefpark en hoe RENWARD deze historische locatie in Hillegom wist te behouden? Lees er hier meer over.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!