Laurierstraat 68 Amsterdam

  • Locatie Amsterdam
  • Status Gerealiseerd

In het hart van de Jordaan is na een grondige renovatie het gebouw aan de Laurierstraat 68 getransformeerd naar 4 ruime appartementen. Allemaal met een eigen buiten en woonklaar opgeleverd in 2017 volgens de duurzame normen van RENWARD.

Midden in het levendige hart van de Jordaan, in de gemoedelijke Laurierstraat (tussen de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht) worden vier comfortabele appartementen gerealiseerd. Na de grootschalige renovatie biedt het pand u straks het wooncomfort van nieuwbouw, zonder haar authentieke charme te verliezen.

Het bestaande pand zal worden getransformeerd naar vier luxe 3-kamerappartementen met privé buitenruimte. De appartementen worden standaard voorzien van een moderne badkamer en volledig ingerichte keuken met Siemens-apparatuur.

De appartementen staan op eigen grond en worden met oog voor detail afgewerkt en opgeleverd. Bij de ‘vernieuwbouw’ wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. De appartementen worden volledig opnieuw geïsoleerd, waardoor deze energiezuinig in gebruik zullen worden. Alle installaties worden daarnaast volledig vernieuwd.

Voor de verlichting in de keuken en badkamer wordt gebruikgemaakt van LED verlichting. De vloeren zullen worden afgewerkt met een lamelparketvloer met eiken toplaag. De wanden en plafonds worden gestuukt en geschilderd opgeleverd. High-end en all-inclusive wonen dus!
Kijk voor meer informatie op www.laurierstraat68.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!